Bli medlem

Är du intresserad av marknadsföring, reklam och kommunikation? Som medlem i marknadsföreningen får du tillgång till inspirerande och kostnadsfria frukost- och lunchföreläsningar med aktuella föreläsare inom marknadsföring, reklam, kommunikation, varumärkesbyggande och försäljning. Medlemskapet i Marknadsföreningen i Uppsala är personligt och gäller från ansökningsdagen.

Tre goda skäl att bli medlem

  • Cirka 16 lunch- och frukostföreläsningar för personlig utveckling samt trygghet och professionalitet i ett föränderligt kommunikationslandskap.
  • En inspirerande mötesplats och ett unikt kontaktnät för kunskapsutbyte med branschkollegor som både du och ditt företag drar nytta av.
  • Ett medlemskap kostar endast 1 800 kronor exklusive moms (2 156 kronor inklusive moms).
    (Serviceavgift 1 425 kronor (avdragsgill), medlemsavgift 375 kronor)

Bra att känna till

Föreningsstämman beslutar om medlemsavgiftens storlek för nästkommande år. Styrelsen förbehåller sig rätten att ändra medlemskapets innehåll, men syftet ska alltid vara att ge
medlemmarna ett mervärde.

Föreningen hanterar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Som medlem samtycker du till att marknadsföreningens sponsorer och samarbetspartners får skicka e-posterbjudanden direkt till dig. Om du inte vill ha e-posterbjudanden, maila till info@miuppsala.se. Marknadsföreningen lämnar inte ut medlemsuppgifter till annan tredje part.

Föreningen dokumenterar på olika sätt föreningens verksamhet. I samband med detta kan du bli fotograferad. Vissa bilder läggs ut på www.miuppsala.se.

Sist men inte minst – Marknadsföreningen i Uppsala är föreningen där kompetens, glädje och framåtanda möts.

Bli medlem genom att fylla i dina uppgifter nedan.

Individuellt medlemskap

Skicka ett mail till info@miuppsala.se med dina kontakt- och fakturauppgifter. Inom kort skickas en faktura till den e-postadress du uppgav vid registreringen.