fbpx
Medlemmar

Bli medlem

Är du intresserad av marknadsföring, reklam och kommunikation? Som medlem i marknadsföreningen får du tillgång till inspirerande, lärorika och kostnadsfria frukost- och lunchföreläsningar med aktuella föreläsare inom marknadsföring, reklam, kommunikation, varumärkesbyggande och försäljning.

 

Tre goda skäl att bli medlem

  • Cirka 16 föreläsningar inkl. lunch eller frukost, per år.
  • En inspirerande mötesplats och ett unikt kontaktnät med branschkollegor som både du och ditt företag drar nytta av.
  • Rabatterat pris på Guld-M, vår årliga gala där vi prisar kommunikation och marknadsföring

 

Bli medlem nu och betala halva årsavgiften

Ett individuellt medlemskap kostar 1 800 kronor exklusive moms och består av medlemsavgift 375 kr och serviceavgift 1 425 kr (avdragsgill). Efter halvårsskiftet betalar du enbart för resterande sex månader, 900 kr exklusive moms (187,5 kr medlemsavgift och 712,5 kr serviceavgift, som är avdragsgill)

Skicka ett mail till info@miuppsala.se med dina kontakt- och fakturauppgifter. Inom kort skickas en faktura till den e-postadress du uppgav vid registreringen.

Hit är alla som har ett intresse av att lära sig mer om marknadsföring och kommunikation, utveckla sin verksamhet och framför allt nätverka med andra som har samma jobb eller intresse välkomna för att samlas, utbyta erfarenheter och lära av varandra.

 

Bra att känna till

Föreningsstämman beslutar om medlemsavgiftens storlek för nästkommande år. Styrelsen förbehåller sig rätten att ändra medlemskapets innehåll, men syftet ska alltid vara att ge
medlemmarna ett mervärde.

Föreningen hanterar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Som medlem samtycker du till att marknadsföreningens sponsorer och samarbetspartners får skicka e-posterbjudanden direkt till dig. Om du inte vill ha e-posterbjudanden, maila till info@miuppsala.se. Marknadsföreningen lämnar inte ut medlemsuppgifter till annan tredje part.

Föreningen dokumenterar på olika sätt föreningens verksamhet. I samband med detta kan du bli fotograferad. Vissa bilder läggs ut på dev.miu.redoniondev.se.

Sist men inte minst – Marknadsföreningen i Uppsala är föreningen där kompetens, glädje och framåtanda möts.