fbpx
Medlemmar

Bli medlem

Är du intresserad av marknadsföring, reklam och kommunikation? Som medlem i Marknadsföreningen får du tillgång till inspirerande, lärorika och kostnadsfria frukost- och lunchföreläsningar med aktuella föreläsare inom marknadsföring, reklam, kommunikation, varumärkesbyggande och försäljning. Du får även delta i andra aktiviteter och nätverka med personer inom samma bransch.

 

Tre goda skäl att bli medlem

  • Cirka 15 föreläsningar inkl. lunch eller frukost, per år.
  • En inspirerande mötesplats och ett unikt kontaktnät med branschkollegor som både du och ditt företag drar nytta av.
  • Rabatterat pris på Guld-M, vår årliga gala där vi prisar kommunikation och marknadsföring

Individuellt medlemskap

Ett individuellt medlemskap är personligt och gäller för ett helt. Medlemskap i Marknadsföreningen i Uppsala kostar 1 800 kronor exklusive moms. Det består av medlemsavgift 375 kr och serviceavgift 1 425 kr (avdragsgill).

Som medlem deltar du kostnadsfritt på Marknadsföreningens aktiviteter för nätverkande och kompetensutveckling.

Medlemskap Medium

Medlemskapet avser juridisk person och är således inte personligt.

Medlemskap Medium ger rätt till fem kontaktpersoner att delta på programmöten. Kontaktperson äger rätt att skicka ersättare till Marknadsföreningens programaktiviteter, förutsatt att ersättaren är anställd i den organisation som tecknat medlemskap.

Medlemskap Medium gäller för ett helt kalenderår och kostar 7 500 kr ex. moms (375 kr medlemsavgift plus fem avdragsgilla serviceavgifter à 1 425 kr).

Medlemskap Flex

Medlemskapet avser juridisk person och är således inte personligt. Medlemskap Flex ger rätt till överenskommet antal kontaktpersoner att delta på programaktiviteter.

För organisationer med behov av fler än fem kontaktpersoner* finns Medlemskap Flex där antal kontaktpersoner fastställs efter särskild överenskommelse.

Kontakta styrelsens medlemsansvariga på info@miuppsala.se för frågor rörande Medlemskap Flex.

* Kontaktperson äger rätt att skicka ersättare till Marknadsföreningens programaktiviteter, förutsatt att ersättaren är anställd i den organisation som tecknat medlemskap. Medlemskap gäller för ett helt kalenderår.

 

Skicka ett mail till info@miuppsala.se med dina kontakt- och fakturauppgifter. Inom kort skickas en faktura till den e-postadress du uppgav vid registreringen.

Hit är alla som har ett intresse av att lära sig mer om marknadsföring och kommunikation, utveckla sin verksamhet och framför allt nätverka med andra som har samma jobb eller intresse välkomna för att samlas, utbyta erfarenheter och lära av varandra.


Bra att känna till

Föreningsstämman beslutar om medlemsavgiftens storlek för nästkommande år. Styrelsen förbehåller sig rätten att ändra medlemskapets innehåll, men syftet ska alltid vara att ge
medlemmarna ett mervärde.

Föreningen hanterar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Som medlem samtycker du till att marknadsföreningens sponsorer och samarbetspartners får skicka e-posterbjudanden direkt till dig. Om du inte vill ha e-posterbjudanden, maila till info@miuppsala.se. Marknadsföreningen lämnar inte ut medlemsuppgifter till annan tredje part.

Föreningen dokumenterar på olika sätt föreningens verksamhet. I samband med detta kan du bli fotograferad. Vissa bilder läggs ut på miuppsala.se.

Sist men inte minst – Marknadsföreningen i Uppsala är föreningen där kompetens, glädje och framåtanda möts.