fbpx

Om föreningen i Uppsala

Sedan starten 1988 har Marknadsföreningen i Uppsala skapat engagerande möten inom marknadsföringsvärlden i Uppsala. Genom föreningen har vi bidragit till att utveckla marknadsförings- och försäljningsbranschen i regionen.
– vi är en samling passionerade individer dedikerade till marknadsföring, försäljning, kommunikation och PR i Uppsala län. Vi vet att utan det fysiska mötet skapas inte långsiktig utveckling och affärer. Marknadsföring och försäljning bygger på att skapa relationer mellan människor och med produkter och tjänster.

För oss handlar det inte bara om att nätverka. Genom ditt medlemskap stärker du din position inom branschen, bygger på din kompetens genom föreläsningar och engagerar dig i meningsfulla diskussioner med andra i gemenskapen. Och ja, vi vill också vara din bästa plattform för att skapa meningsfulla affärsrelationer.

För partners
Som partner till Marknadsföreningen i Uppsala får du inte bara chansen att öka synligheten för ditt varumärke, du får också en nyckel till en värld av kompetensutveckling, djupare nätverkande och en stärkt närvaro i branschen. Våra events, vår webbplats och andra unika möjligheter står till ditt förfogande. Vi samskapar dem så att du får ut maximal effekt.

Dessutom får du fördelen av att inkludera ditt team. Ta med dina kollegor, bjud in gäster och tillsammans kan vi utvidga och berika vårt nätverk. När vi samarbetar blomstrar affärsmöjligheter och relationer.

Vi lyfter fram det bästa
Vi är inte bara föreläsningar. Vi firar framgångarna. Vårt årliga Guld-M-event är en hyllning till marknadsföringsinsatser som har stuckit ut och skapat en riktig glöd. Och för dem som gillar att mingla, våra after-works är en chans att koppla av och nätverka i en avslappnad miljö.

Engagera dig med oss
Sugen på att bidra mer? Kom närmare! Vare sig du vill vara en del av vårt dynamiska team i styrelsen, programkommitén eller bara dela dina idéer, är vi alltid öppna. Kontakta oss på info@miuppsala.se eller träffa oss personligen vid något av våra events. Vi ser fram emot att höra från dig!

Engagerade

Styrelsen

Ordförande
Fredrik Kjellén, Näringslivsutveckling i Uppsala

Kassör
Joakim Fichtel, KTH

Ledamöter
Magnus Lohe, Lohe Unlimited
Viktoria Bellqvist, UNT/NTM Media
Evalena Rask, Södra tornet
Björn Kallin, Vju

Programkommittén

Viktoria Bellqvist, Upsala Nya Tidning
Shamim Bäcklund, Matador Kommunikation
Fredrik Kjellén, Näringslivsutveckling
Joakim Fichtel, KTH
Lina Börjesson
Malena Sténson

Valberedning
Revision

Revisorer
Christer Edström, Almi
Petter Schanche, Pophunters

Suppleanter till revisorer
Dan Pettersson, DP-bild
Urban Gavelin, Powersales Communication